Genel Başkan

Şenol Doğan

GENEL BAŞKAN - ENGİN YILMAZ

1977 de Ordu İli Kumru ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kumru’da tamamladı. 2003 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 2004 yılında kısa dönem olarak vatani görevini tamamladıktan sonra aynı yıl içerisinde iş hayatına atıldı.

Bir GSM devi olan Turkcell’de yönetici olarak çalışmaya başladı. Uzun yıllar bu sektörde çalıştıktan sonra 2009 yılında Uluslararası büyük bir şirkette kariyerine devam etti.

Aynı dönem içerisinde hayatına yeni bir anlam kazandıran siyasete adım attı. Milliyetçi ve Muhafazakar Parti kurucu üyesi oldu. Partideki azimli çalışmaları sonucunda Genel Sekreterlik göreviyle ödüllendirildi. 2011 Genel Seçimlerinde Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Ordu ili 1.sıra milletvekili adayı oldu. Bu görevi layıkıyla tamamladıktan sonra istifa edip yeni bir yüz ve yeni bir parti olan Muhafazakar Yükseliş Partisi Kuruluşuna öncülük ederek Parti Meclis kararı ile Genel Başkan unvanı ile siyasi hayatını devam ettirmektedir.

Orta derece İngilizce bilen Engin Yılmaz evli, bir çocuk babasıdır.