Silvan

MYP Silvan Kongresine Büyük İlgi

Muhafazakar Yükseliş Partisi  3 Temmuz 2022 tarihinde de Silvan’da uzun zamandır özlemle beklenen kongresi büyük katılımla yapıldı.

Kongre de tüm konuşmalarda üstünde durulan husus ise ortaktı “birlik beraberlik ve güçlü ekonomi”
Muhafazakar Yükseliş Partisi daha önce pandemi nedeniyle ertelediği kongrelerine hız kesmeden devam ediyor. Kongreler için görüşmeler yapılırken genel merkezde kurulumlar için dur durak bilmeden çalışıyor. Myp li yöneticilerin mesajı “Faizsiz bir Türkiye” olarak açıklanıyor.

Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre kongre öncesi parti açısından önem taşıyan bölgede güçlenme, örgütlenme ve geleceğe hazırlanma süreci”nde neler yapılabileceğinin ele alındığı görüşmelerde ortaya çıkan sonuçlar genel merkeze iletildi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi’nin Silvan Kongre hazırlıkları için genel merkezde kongrenin teknik hazırlıkları için çalışılıp ,sloganları, kongrede ele alınması gereken konular üzerinde ön hazırlıklar yapıldı.
Kongreye dernekleri sivil toplum örgütleri diğer partiler ve muhtarlar da katılım sağladı.
SiLVAN DA BAŞKANLIK SEÇİMİ HEYECANI
Yapılan seçimlerde yüksek oyla başkanlık görevine VEHBİ SÜREK getirildi.
Yaptığı konuşmada katılım sağlayan coşkulu kalabalığa teşekkürlerini sunan başkan ” Partimiz,
Ekonomiyi en üst düzeye taşıyıp ,toplumun yararına sunulması yolunda adımlar atılacaktır.
süreçler hızlı bir şekilde yürütülecek refah huzur barış ve zenginlik içinde bir toplum için tüm çalışmalar yapılacaktır

Geleceğimizin daha müreffeh ve ülkemizin daha
yaşanılır bir ülke olması yolunda, toplumumuzun bizlere ihtiyacı oldukça fazladır. Ülkemizin geleceği olduğumuzun farkında olarak çalışacağız.”dedi.
Parti yöneticileri hem seçim sürecini götürecek kadroların artması gerektiğine hem de Parti Meclisi’nde bir tazelenme ve yenilemenin yaratacağı heyecana dikkat çekti.

Yorum Yap