Liderimiz

Şenol Doğan

Liderimiz

Uzun yıllardır yurtdışındaki ticari faaliyetleri ile tanınan Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Sn. Ahmet Reyiz Yılmaz, şimdiye kadar hiçbir iktidar ile çıkar anlaşması yapmamış, hiçbir dönemde devlet kaynaklarını kullanmamış ve memleketimize uzun yıllardır yüksek döviz gelirleri sağlamış olan bir vatan sever, bir Türk sevdalısıdır.

Özgeçmiş

90’lı yılların başında Marmara ve çevre bölgelerde inşaat işleri ile ticari faaliyetlerini sürdüren Sn. Ahmet Reyiz Yılmaz; bu dönem sonrasında aile şirketinin yurtdışı girişimlerini yönetmek amacı ile bir çok çalışmaya imza attı. Ekonomist ve Orta Doğu Uzmanı olan Sn. Ahmet Reyiz Yılmaz;  orta doğu ve çevresinde “İsrail’de kalan son Osmanlı” olarak bilinmektedir. Yılmaz, İsrail’deki tarihi Türk Vali Konağı’nı aslına uygun biçimde restore ettirmiş, yeniden Türk Bayrağı’nı astırmış ve Türk Büyükelçiliği’ne teslim etmiştir.

Başarılı ticaret yaşamına, Orta Doğu’nun en yüksek ticaret merkezi olan Azreili Tower gibi projeleri sığdıran Yılmaz; Polonya, Romanya, Rusya, İsrail gibi bir çok ülkede projelerini üretmeye devam etmektedir.

Aynı zamanda bir çok akademik çalışma ve araştırmayı da yaşamına sığdıran Sn. Ahmet Reyiz Yılmaz; Türk İslam davası üzerine eserler üretmekte ve bu davanın baş savunucusu olarak yakın çevresi ile birlikte tam bir adanmışlık göstermektedir.  Kendi kaleminden çıkan “Bir İbrahim Kavgası, Türk İslam Davası” adlı kitabı da bu yola ışık tutmakta ve Muhafazakar Yükseliş Partisi tarafından lider doktrin olarak kabul edilmektedir.