Ahmet Reyiz Yılmaz

MYP Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz’dan şok iddia

Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz “Çin Suriye’ye veba benzeri bir hastalık yapmak üzere biyolojik bir silahı vermiş olabilir”

Çin tarafından Şam’a bugün inen Çin uçağında yardım adı altında Suriye’ye korona kiti değil biyolojik mikrop üreten bir silah verilmiş olabileceği ihtimali acilen Türkiye tarafından değerlendirilmeli ve dikkatle izlenmelidir.

Bölge de var olan savaş esnasında kullanılmak üzere veba ya da benzeri bir salgınına yol açacak bir biyolojik silahın kullanılabileceği bir süreç söz konusu olabilir.
Bu nedenle Çin , Suriye’ye hangi koşullarda müdahale ediyor izlenmelidir. Bu gün Çin tarafından iki kutu Kit yardımı maskeli bir biyolojik silah desteği olabilir mi ? Sorusu göz ardı edilemeyecek bir vakadır.

Bu bir yardımsa neden iki koli

Çin , Suriye’ye iki koliden çok daha fazla yardım yapacak kapasiteye sahipken koca bir uçak alelacele iki kutuyu Şam’a bırakıp gidiyor. Şimdi sorulması gereken soru savaşın ortasında Suriye’ye verilen bu iki kutuda gerçekten Kit’ mi vardı yoksa yeni bir salgın hastalığına yol açacak biyolojik bir silah mı var? Çin savaş taktiklerinde tarihi metinler incelendiğinde Çin’in bu tür biyolojik kimyasal saldırılara müsait bir ülke olduğu görülecektir dedi. İnsanlık tarihinin geldiği bu noktada insanlığın ortak sorunu artık büyüyen Tanrısız Çin ülkesidir dedi.

Related posts

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz “. Bu halkın bu kadar vergiyi vermesinin imkanı yok.”

Şenol Doğan

MYP Lideri Yılmaz “İranlı General’in öldürülmesi bedeli ağır bir sürece neden olabilir”

Şenol Doğan

MYP Lideri Yılmaz: “Faiz indirimleri devam etmeli”

Şenol Doğan

Yorum Yap