Ankara

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

MUHAFAZAKAR YÜKSELİŞ PARTİSİ  KADIN VE GENCLİK KOLLARINDA YAPILANMASINA HIZLA DEVAM EDİYOR.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Bir annenin tüm dünyayı değiştirebileceği bir dünyada kadının gücünü   ve umudun gençlerde olduğunu bilen partimiz yarınlarını kadınlar ve gençler ile şekillendirmektedir.

Kadın cinayetlerinin ne yazık ki sıradanlaştığı zor bir süreçten geçiyoruz Geçtiğimiz yıl şüpheli ölümlerle birlikte 436 kadın öldürüldü. Son 10 yılda 3 katına çıkan sayılar ürpertirken tabloya eklenecek son cinayetler hepimizi derinden sarstı. Öldürenin kimliği çoğunlukla  sevgili, eş, kardeş, evlat … Ancak onlar öldürdükleri kadınlarla birlikte “sevgili”, “eş” gibi değerli sıfatlarla anılmayı hak etmeyen bir katil…Myp bütün bunlara yeter demeye geliyor.

Kadınlara aradığımız çözümlerin yanında gençler ise farklı problemlerle boğuşuyor Myp  sorunları halının altına süpürmek yerine akılcı çözümlerle geliyor.



Türkiye’de öğrenim ve çalışma hayatına katılamayan 15-24 yaş grubu gençlerin okuyamama ve çalışamama nedenlerini açığa çıkarmak ve ortaya çıkarılan sonuçlardan yola çıkarak gençlerin hayata katılımını sağlamaya yönelik çözüm önerileri sunuyoruz.

İşsizler ordusu içerisinde, sayıları her geçen gün artan üniversiteli işsizler ise dikkat çekiyor. Son açıklanan resmi verilere göre, Türkiye’de üniversite mezunu olup da herhangi bir işte çalışmayanların sayısı 1 milyon 350 bine ulaşarak rekor kırdı. Çalışmak istemeyen ya da iş bulmaktan ümidini kesmiş üniversite mezunu sayısı ise son bir yılda 565 bin arttı. istihtam sağlamak emekçinin hakkını vermek üzere İkdisadi alanda kanıtlanmış araştırmalarıyla öne çıkan liderimiz sayın Ahmet Reyiz YILMAZ istihtam sağlamak üzere kalıcı çözümler sunmakta ,bu kabuk bağlamaz yaraya çözüm olacak araştırmalar yapmaktadır.

Kadın hakları, İnsan hakları ve hayvan haklarının öncü savunucu olarak her adımını memleketine hizmet aşkıyla atan ,her yurttaşına refah vaat eden Sorunları görüp üstünü örtmek yerine kalıcı çözümler üreten myp ailemiz hızla büyümeye devam ediyor.



Bugün parti yetkililerinden gelen duyuruya göre pandemi süresince bekletilen organizasyonların kısa vadede hayata geçirileceği gençlik ve kadın kolları ile ilgili  myp ailesini güzel sürprizlerin beklediği açıklandı.

Nil Şengönül

 

 

Related posts

MYP Lideri Yılmaz, Ankara’da partililerle buluştu

Nil Şengönül

Bala Kongresi Yapıldı, MYP Kongrelerine Devam Ediyor

Şenol Doğan

Yorum Yap