Viranşehir

MYP Şanlıurfa Viranşehir kongresini yaptı

Muhafazakar Yükseliş Partisi, (MYP) Viranşehir 1. Olağan ilçe kongresini yaptı.

Muhafazakar Yükseliş Partisi, (MYP) Viranşehir 1. Olağan ilçe kongresini yaptı. Açık alanda Korona virüs tedbirlerine riayet edilerek yapılan kongrede Seydo Aydoğan ilçe başkanı olarak seçildi. Kongrede konuşan Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Kırmızıgül, Şanlıurfa’da eğitimden tarıma ve enerjiye kadar büyük sıkıntılar yaşandığını dile getirdi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra başlayan kongrede kürsüye ilk olarak Viranşehir İlçe Başkanı Seydo Aydoğan çıktı.  Muhafazakar Yükseliş Partisi’ne katılmasının nedenini ilçeye hizmet etmek olduğunu söyleyen Seydo Aydoğan, “Çevreme, mahalleme, milletime ve Viranşehir halkına hizmetler imza atmak hedefimdir.” dedi.

Seydo Aydoğan, “Dostluk, kardeşlik ve barış hedefiyle yola çıkan bir partinin çatısı altında buluşmamız bana onur ve mutluluk veriyor.  Hedefimiz, Viranşehir’in eksiklerini gidermeye çalışmaktır ve bu çalışmayı yaparken de kimseyi kırmadan yapmak, Viranşehir’in sesi olmak ve güzel tanıtmaktır” diye konuştu.



Ardından kürsüye çıkan Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Kırmızıgül de partilerinin Genel başkanlarına teşekkür ederek, “Bu güzel dava için birlik ve beraberlik içerisinde bu yola girdik. Beni bu göreve layık gören sayın genel başkanımız Ahmet Reyiz Yılmaz beyefendiye teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’nın temel sorunlarına dikkat çeken Kırmızıgül, “Bizler ilimizdeki sorunları biliyoruz. Tarım bitmiş işsizlik artmış millet gittikçe fakirleşiyor. Bizler bu sorunlara çözüm olacağız. Bizler GAP’ın başkenti konumundayız. Suyumuz ve bereketli topraklarımızın sahibiyiz. Çiftçilerimizi canlandırmamız lazım. Bizler il ve ilçe yönetimlerimizle bu sorunları tespit ederek çözümü için çalışacağız” ifadelerine yer verdi.



Yorum Yap