Kadın Kolları

MYP Kadın Kolları Üyesi : Partimiz gücüne güç katan kadınlardan aldığı destek ile halkın huzuruna çıkıyor!

Muhafazakar Yükseliş Partisi 1. Türk Kadın Kurultay’ında konuşma yapan MYP Kadın Kolları üyesi ; Bir nesli gücüyle, aklıyla şefkatiyle yarınlara taşıyan kadınlarımız Muhafazakar Yükseliş Partimizin kalbidir. Partimiz gücüne güç katan kadınlardan aldığı destek ile halkın huzuruna çıkıyor, çıkmaya da devam edecek.

Muhafazakar Yükseliş Partisi yeni bir siyasi anlayış ile halkın huzuruna çıkıyor. İl ve ilçe kongrelerini tamamlayarak yapılacak ilk seçimlere katılmaya hak kazanan Muhafazakar Yükseliş Partisi bu sevincini siz kıymetli dava arkadaşları ile birlikte kutluyor.

Davamızın en büyük savunucuları söz sahipleri siz kadınlar ve bu partimizin en büyük gücü. Kadınların Türk siyasetinde ki yerini sembolik bir görünürlükten ibaret olmadığını ülke yönetiminde kadının gücüne inanan, güvenen kadınlarla muhafazakar partimiz yükselişine, yoluna  devam ediyor.

Kadınların siyasal temsil ve yönetimde karar alma süreçlerinin ve eşit katılım hakkının sonuna kadar savunucusu olan Muhafazakar Yükseliş Partimiz kadınların aktif siyasete katılma çabalarının çalışmalarının yanındadır ve bu hakkın her zaman destekçisi olmaya da devam edecektir.

Kadının gücünü yok sayan her türlü siyasi oluşum tarihin karanlık sayfalarında yok olmaya mahkum olacaktır. Bir nesli gücüyle, aklıyla şefkatiyle yarınlara taşıyan kadınlarımız Muhafazakar Yükseliş Partimizin kalbidir. Partimiz gücüne güç katan kadınlardan aldığı destek ile halkın huzuruna çıkıyor, çıkmaya da devam edecek.

Related posts

MYP Kadın Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şöhret Nil ŞENGÖNÜL 1. Türk Kadın Kurultayı’nda Konuşma Yaptı

Şenol Doğan

Yorum Yap